31 ianuarie 2012

Google Friend Connect se retrage de la 1 martie 2012



V-am speriat? :))
Cele care sunt pe platforma Blogger nu au de ce sa isi faca griji insa se incurajeaza in acest fel folosirea platformei Google +.
Cititi mai multe aici.

Ce parere aveti? Pe mine una cred ca m-ar afecta destul de mult daca ar disparea GFC.

30 ianuarie 2012

Barry M Cosmetics

In decembrie am participat la un concurs de makeup (Gya & Cosmetic Style), unde am obtinut locul 2 cu lookul meu de Grinch wannabe Ice Princess.
Premiul consta in produse Barry M la alegere, in valoare de 80 lei. Asa ca m-am decis asupra unei truse de farduri “Deluxe Eyeshadow Kit” si a unui blush in nuanta “Strawberry”.
Azi mi-a ajuns coletul si desi erau – patrushpe grade afara si cizmele mele de “iarna” au talpa oglinda, merg ca un pinguin chinuit de chiloti tanga. Desigur, am facut si rugaciuni din cand in cand neintentionat cazand in genunchi prin zapada/gheata.
Toata osteneala a meritat. Produsele sunt foarte simpatice si mi se par si foarte bune. Atat paleta cat si blushul sunt foarte pigmentate si sincer, abia astept sa scap de disertatie si sa pot lucra cu ele nitel.
Una peste alta, va las cu pozele facute cu mobilul pentru ca nu am timp sa le fac cu camera, implica mult mai mult efort si timp.
Btw, gasisi blush-ul aici, la pretul de 27 lei si trusa aici, la pretul de 50 lei.
Pe masura ce le voi folosi si imi voi forma o parere concreta despre ele, o sa postez reviewuri complete sau cel putin cu informatii importante pentru cele care sunt tentate sa le achizitioneze si nu sunt decise daca se merita sau nu.
photo 1 (1)photo 1photo 2photo 3photo 4

My Secret Santa

Stiu… postarea asta trebuia sa apara acum o luna :)) Dar vreau sa postez pentru ca in ziua in care eu am ridicat coletul de la posta, am si plecat din tara si m-am intors abia dupa 2 saptamani… Si imediat am inceput treaba. Asa ca efectiv nu am avut cand sa ii multumesc Ioanei Verdes (caci da, ea a fost my secret santa) pentru cadouri, am fost si sunt foarte incantata de ele si scrisorica a fost foarte-foarte simpatica.
Uitati ce bunatati mi-a facut cadou:
IMG_4745_Lucian_Prejbeanu_2012
Cand am facut pozele, am uitat sa pun si lotiunea tonica, tot de la Oriflame (pe care am inceput sa o folosesc de vreo saptamana, deci a venit la fix). Coletul era amblat cu grija, felicitarea rosie era legata cu panglica argintie si totul mirosea foarte frumos! Sapunul si lotiunea inca nu le-am folosit dar crema de maini a fost cu mine in Austria :))
Asa ca, multumesc frumos pentru cadou! M-am bucurat foarte tare de tot ce mi-ai trimis!

Gold Eyeliner Gel

Stiti foarte bine ca eu imi fac mare parte din achizitiile de cosmetice de pe ebay. Anul trecut, in cautare de un eyeliner gel la un pret ok, mi-am comandat unul negru. Imediat, mi-am dorit pe toate culorile posibile :))
Asa ca la ceva timp mi-am luat si unul pe auriu. Am dat pe el in jur de 3$ cu tot cu transport. Merita banii? Categoric!!!
Este rezistent la apa, este pigmentat, se aplica foarte usor cu pensula si eu il folosesc uneori si ca baza. In felul asta, machiajul este extrem de rezistent.
Este no-name, daca dati un search pe ebay cu “eyeliner gel” veti gasi foarte multe variante. Ce e drept, nuantele turbate sunt in jur de 6$. Urmatorul pe care o sa mi-l iau o sa fie albastru electric :D.
Momentan am mov (essence), negru si auriu. Ah.. Si poate mi le iau pe toate din gama Essence daca am ocazia. Nu sunt multe.
Am vazut si pe site-uri romanesti genul asta de eyelinere numai ca preturile la care se vand mi se par uriase fata de preturile de pe ebay.

L.E. Am dat decat 2$ pe el :D. Si pentru ca azi sunt simpatica, va las si linkurile:
Gel eyeliner 24k
Gel eyliner black
Set Gel 24K + Pensula
Comanda ajunge in 2-3 saptamani daca sunteti curioase...
IMG_4799_Lucian_Prejbeanu_2012
IMG_4801_Lucian_Prejbeanu_2012

29 ianuarie 2012

Kiko Stick Eyeshadow

La ultima mea vizita in Italia, desi nu am stat prea bine cu banutii, nu m-am putut abtine sa nu imi iau ceva de la Kiko. Initial, vroiam sa recumpar un mono intr-o culoare fantastica de orange pe care l-am facut bucati dar nu l-am gasit. Ori am fost eu chioara. Si de nervi, am zis ca imi iau altceva. Am ajuns la stickuri, care erau in culori foooarte frumoase si m-am oprit la un maro sidefat (nr. 05) din mai multe motive: machiajul meu de zi cu zi nu e chiar colorat, la birou incerc pe cat posibil sa nu exagerez si mi s-a parut o varianta buna pentru un machiaj facut in graba. (pac-pac, dau cu el pe pleoapa, il intind putin cu degetul spre arcada, dau cu un creion maro in coltul exterior, rimel and i`m done!).
Ei spun ca rezista 8h.. Adevarul este ca la putin timp dupa aplicare se usuca si nu se mai ia prea usor. Nu se aduna in pliuri, il folosesc aproape la fiecare machiaj si ca drept dovada, in postul antetior l-am folosit pe pleoapa inferioara si se vede smecherie, asa e?
A costat 3 euro si isi merita toti banii! Daca aveti ocazia vreodata, vi le recomand! Abia astept sa imi iau si pe alte nuante!
IMG_4788_Lucian_Prejbeanu_2012IMG_4789_Lucian_Prejbeanu_2012IMG_4790_Lucian_Prejbeanu_2012IMG_4796_Lucian_Prejbeanu_2012

27 ianuarie 2012

My London Inspired Makeup

In aceasta saptamana, cei de la Get The London Look organizeaza un concurs de makeup, unde concurentele trebuie sa participe cu machiaje inspirate desigur de… Londra.
Eu am stat si m-am gandit cam ce as putea face si rezultatul a fost urmatorul – Strong red lips and smokey eyes. Imi era cam teama sa nu fie vulgar dar aparent nu am accentuat atat de rau ochii pe cat am crezut, iar maro-ul ala de pe ploapa inferioara mai “taie” din negreala de sus :)).
IMG_4726_Lucian_Prejbeanu_2012_edit_resizeIMG_4733_Lucian_Prejbeanu_2012_edit_resize

IMG_4736_Lucian_Prejbeanu_2012_edit_resizeIMG_4737_Lucian_Prejbeanu_2012_edit_resize

Camasa cu brosa la gat s-au nimerit a fi in peisaj, doar ce ma intorsesem de la birou cand m-am hotarat sa ma pun pe treaba. Cred ca s-a nimerit la fix :)) 
Btw, nu mi-am scos cearcanele in PS dar corectorul Pure Touch e genial daca aveti putina rabdare sa il aplicati cum trebuie. Eu am facut asta peste baza, inainte de aplicarea fondului de ten.
Rosul acela aprins daca v-a atras atentia, sa stiti ca e un luciu rezistent la transfer de la Avon, pe care o sa vi-l prezint in curand. (Desigur, aplicat dupa ce am trasat conturul cu un creion rosu de buze astfel incat sa le maresc nitel - am depasit intentionat conturul)

Hope you liked it!

Pentru orice fel de intrebari, sugestii si alte asemenea, nu ezitati sa ne contactati!

25 ianuarie 2012

Obsesie muzicala

Nu prea sunt eu asa emotiva si melodiile "la feeling" imi plac si nu prea. Dar asta imi merge fix la suflet, mai ca simt ca am sentimente. In fine, nu o mai lungesc, pun melodia:


Concurs – Castiga o trusa de 15 concealere si un set de 7 pensule!!!

Concursul se va desfasura pe facebook si va avea ca data limita 08.03.2012
Stim ca nu prea am fost prezente, dar 8 martie va fi o data speciala pentru ca pe 8 martie 2011 ne-am hotarat sa incepem un blog de beauty (el saracul exista deja dar cu alt continut) . Desi la inceput a fost groaznic si machiajele au fost la fel de groaznice, usor-usor am crescut si noi si ne-am mai imbunatatit tehnicile si reusim sa nu mai oripilam cititorii :))
Asa ca, fara sa o mai lungesc, va asteptam in numar cat mai mare la concurs mai ales ca sunt niste conditii foarte simple!
(click pe poza pentru redirectionare catre pagina de concurs!)
suzana

20 ianuarie 2012

Goodies in my mailbox, Balea si manechiura de revelion

 

Saptamana asta am avut ceva treaba prin Bucuresti si am reusit sa imi iau 2 produse de la Balea dand de Dm din greseala, fiind prima data cand intru in contact cu ele, am ezitat sa imi iau mai multe, chiar daca citisem o gramada de lucruri bune despre ele pe interent.

Cand am ajuns la Craiova am avut parte de o mica surpriza, venise si coletul de la Boots pe care l-am castigat pe blogul Cristinei Tacaciu, constand intr-un set de calatorie absolut adorabil cu ulei de migdale.

Si ca sa fie treaba treaba, va las si cu singura poza relativ decenta a unghiilor mele de la Revelion. Mi-a placut extrem de mult rezultatul si poate va dau o idee. Daca vreti tutorial imi spuneti si incercam sa rezolvam.

gel dus baleasampon uscat

geanta bootsproduse boots

manechiura revelion

Dintr-un motiv pe care nu reusesc sa-l inteleg, gentuta nu s-a lasat fotografiata in intergime, daca o conving intre timp, editez postul.

Astept cu drag comentariile voastre.

17 ianuarie 2012

I`m Alive!!!!!

Da, in ciuda faptului ca nu am mai postat de o VESNICIE, eu sa stiti pe cuvant, traiesc!
Doar ca in perioada sarbatorilor am fost plecata si nu am avut timp inainte sa imi programez cateva posturi iar dupa vacanta am intrat direct in paine si am fost foarte ocupata cu treburi care nu tin nicidecum de beauty.
In toata perioada asta am avut o gramada de ghinioane (the mighty laptop is forever gone and the mighty LCD is also (i think) forever gone… :( ) de care sper sa scap in curand, ca deja incep sa imi fac tot felul de ganduri de genu` “oalele, e clar, mi-au facut farmece” si alte asemenea care nu isi au rostul :))
Ca sa nu va plictisesc prea mult cu romane intregi scrise fara rost, azi o sa va arat cateva poze de la cateva sedinte foto la care am contribuit cu machiajul :D. Printe modele se afla si Honey Bunny care am vazut ca se bucura nespus de poze.
Din pacate nici azi nu am timp sa pun posturile la punct, dar cum Lucian va avea treaba multa in afara casei zilele urmatoare, o sa am loc la calculator sa imi pregatesc materialele cu care am ramas in urma, inclusiv review-urile la crema Revicel si la produsele de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj (de care m-am bucurat la maxim inca de cand le-am primit!!!)
Bun, poze acum :D (stiu ca e enervant asa watermarkul, dar e necesar :)) asa ca dati click pe poze sa le vedeti mai bine//click pe biluta de scroll sa va deschida in alt tab ca sa nu dati mereu back dupa fiecare poza saaau… click dreapta pe poza si “open in new tab” :D Cum va e mai usor!)

Ia sa vedem ce avem cu Charmy Bunny si editat si needitat.
IMG_2151
IMG_1963_Lucian_Prejbeanu_2011_resizeIMG_1965_Lucian_Prejbeanu_2011_resize
Desi o mare parte din ele sunt pe facebook, o sa va arat si aici din poznele cu:
Ana (sunt alese poze in care se vede cat mai bine machiajul):
IMG_1092LucianPR_ro_2011_editIMG_1103_edit
Edith (variante needitate):
IMG_1759_Lucian_Prejbeanu_2011_resizeIMG_1760_Lucian_Prejbeanu_2011_resize
IMG_1835_Lucian_Prejbeanu_2011_resizeIMG_1836_Lucian_Prejbeanu_2011_resize
Restul… pe curand :D Mai am destule :))
V-am pupat!

15 ianuarie 2012

Ingrijirea buzelor partea 1

Inainte de a se sfarsi 2011, mi-am facut o mica lista a posturior, pe care e musai sa le fac luna asta. Printre ele se numara si o comparatie a balsamurilor de buze pe care le-am incercat in ultimul an.
In primul si prmul rand, trebuie mentionat “micul” meu tic. Am pielea buzelor foarte uscata si sesnsibila, si de parca acest lucru nu ar fi suficient mai am si prostul obicei de a o jupui, pana da sangele. Din nefericire, nu ma opresc aici. Atunci cand se formeaza coji sau un strat nou de piele, dispare rapid, asa ca in general aspectul buzelor mele nu este cel mai placut. Tot din acest motiv, produsele folosite sunt nu numai intens hidratande, dar si reparatoare. Spun aceste lucruri pentru a intelege cat mai bine perspectiva mea si de ce imi plac unele balsamuri mai mult si altele mai putin, chiar daca voi ati avut experiente pozitive.
balsam buze
1. Balsamul de buze de la Himalaya este preferatul meu:
  • este consistent, din acest motiv este nevoie de o cantitate mica de produs
  • lasa buzele hidratate pentru o perioada lunga de timp, chiar dupa ce a intrat in piele
  • miros placut
  • modul de aplicare poate fi enervant pana ii dai de cap.
  • dintre toate balsamurile incercate din comert acesta mi se pare a avea cele mai bune proprietati vindecatoare
  • 10 grame
  • pret accesibil
2. Balsamul reparator Karite de la Yves Rocher
  • in primul rand, nu este reparator
  • mirosul este placut
  • desi mic, promite sa fie logeviv, l-am folosit destul de mult si abia se cunoaste
  • senzatia de hidratare dispare o data ce nu-l mai purtati
  • nu ma inteleg prea bine cu consistenta lui, uneori simt ca ma dau cu silicon pe buze
  • la oferta am dat pe el 10 lei, insa la ce face mi se pare ca nu merita nici banii astia
3. Nivea
  • dintre toate variantele preferatul meu este cel clasic
  • are o consistenta placuta si proprietati reparatore
  • miroase placut
  • raport calitate/pret bun
4.Tis cu aroma de fructe de padure
  • se gaseste in magazinele tip plafar si in farmacii
  • are un miros foarte placut
  • coloreaza discret buzele
  • are o textura usoara si este destul de hidratant
  • si acesta are un pret bun, ultimul achizitonat a fost 8
Cam asta am folosit in ultimul an. Intentionez sa-mi cumpar in viitorul apropiat si balsamul Apidermaliv. L-am vazut la Suzana si m-a cucerit. Voi reveni si cu partea a 2-a de ingrijire a buzelor, de data aceasta cu ce avem la indemana prin casa .
Nu uitati ca asteptam cu drag comentariile si intrebarile voastre.
Kisses ^_^

11 ianuarie 2012

Pretul succesului

Nu, nu am sa va dau o reteta minune pentru succes, ci voi incerca sa fac o recenzie a ultimei carti citite, “Pretul succesului”, scrisa de Barbara Taylor Bradford. La fel ca si in cazul lui “Papillon”, cartea mi-a fost recomandata de atatea ori de mama, incat m-am apucat sa o citesc in disperare de cauza, fiind ultima carte necitita pe care o mai aveam pe aici si nicidecum din dorinta mea. Tot ca si data trecuta am ajuns la concluzia ca m-am inselat.
Cartea este superba si urmareste povestea Emmei Harte. Intr-o Anglie in care societatea se impartea intre saraci si bogati, iar cei saraci trebuia sa-si accepte conditia si sa nu spere la mai mult, Emma decide sa contrazica acest lucru. Avand 16 ani, ea are deja o personalitate foarte puternica si o capacitate de munca extraordinara.
Dupa moartea mamei ei ramane insarcinata si hotaraste sa isi paraseasca satul natal si sa-si incerce norocul in Leeds. Datorita unei munci nebunesti, ea nu numai ca reuseste sa iasa din mizerie, insa 60 de ani mai tarziu ajunge sa fie una din cele mai puternice si bogate femei ale lumii. Cartea ii urmareste viata si este scrisa intr-o maniera, care pe mine m-a captivat din prima si am reusit sa termin ambele volume in mai putin de o luna. V-o recomand din suflet mai ales ca in ea se regasesc multe invataminte folositoare.
Varianta pe care am citit-o eu arata ca in imaginile de mai jos. Avand in vedere ca face parte din biblioteca pesonala, nu stiu de unde sa va recomand sa o cititi, insa probabil bibliotecile ar trebui sa o aiba(sau cel putin asa sper)

Voi ce carti ati mai citit recent? Ce recomandari aveti?