9 august 2011

Ce mai e nou.

Hey!
Stiu, postez foarte rar si sunt cam lenesa dar azi am un post cu multe poze..
Sunt foarte foarte foarte entuziasmata pentru ca a venit verisoara mea din Italia careia i-am zis sa imi aduca ceva...mai exact cel mai dragut tus de pleoape.. Blacktrack de la MAC :X Deci da in seara asta ma fac cu tus. Nu conteaza unde merg sau faptul ca inca nu am o pensula buna..ma fac cu tus!
DSC00668
Am zis! Chiar vreau sa vad daca isi merita banii. M-am manjit putin pe mana si pare ok e negru intens nu se intinde, ba chiar m-am spalat pe maini si tot acolo e. Acum sa vad cum se manifesta pe pleoapele mele unde se intinde cam orice. Va dau maine verdictul.
Pe langa tus am primit si doua produse KIKO, o oja si un ruj, ambele portocalii :D Acestea le-a "comandat" mama care considera ca am prea mult roz si parca ar mai merge si niste portocaliu.
DSC00675
Si apropo de oja roz va pun si niste poze cu nuanta Urban Princess de la Rimmel cu care sunt facuta acum. Asa arata la lumina artificiala cu flash:
DSC00654

Asa la lumina natutrala:
DSC00650

Si asa matifiata..dar da le-am cam stricat m-am tot atins de chestii ...fail
DSC00660


9 comentarii:

  1. ce unghii frumoase:) urban princess, love it. si eu o sa imi iau coat-ul matifiant, si cred ca de la rimmel ca imi plac produsele lor. sa le folosesti cu placere, mama ta are dreptate cu portocaliul, la mine e culoarea verii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci! E foarte bun cel de la Rimmel desi ..e singurul pe care l-am incercat. Cat despre unghii tocmai am reusit sa rup una :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm... Si eu am un portocaliu de la Kiko. Dar al tau pare mat. Al meu e shimmery. Don`t like it. <_<

    Si da. Te urasc pentru eyelineru` tau. Te vazui io in seara asta facuta cu liner, da` zisei ca ai prins magia perfectiunii. Arata foarte tare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hahaha am si eu nuanta aia de portocaliu. Asta e mata. Aia o am de 2 ani si tot plina e. Decat a fost testata :D (ma intreb daca ar merge nuanta aia sidefata cu matifiant :-?)

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place mult tusul in machiaj, mai ales pin-up....mostly pentru ca spre deosebire de creioane sta cum il pui si unde il pui, pana la demachiere. Il folosesc des dar nu ma pot lauda cu cine stie ce indemanare (nu pot trasa o dunga cap-coada dintr-o miscare ci punctual). Daca imi dai pensula ma ucizi, nu pot decat cu o carioca. Asa ca si gel linerul il intind tot cu carioca de la un tus mai vechi :) Ce imi displace e ca trebuie sa ma rimelez inainte de a trasa linia, daca fac invers incarc genele si se apreteaza, mascara nu se mai aseaza si nu le mai poate pieptana.
    Rujul arata foarte bine, si eu mergeam pe nuantele de rosu trandafiriu mai degraba decat pe corai. Dar atat am vazut in jur corai incat am inceput sa imi schimb optiunile, prea arata bine la altele :))
    Sa le porti cu impliniri!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc frumos! O sa fac si niste swatches cu ele dar sa vad cu ce pot sa fotografiez ca au plecai parintii mei in concediu cu camera mea.
    Si eu am o mica problema ca pensula imi e destul de incomod dar practice makes perfect so am de gand sa exersez in fiecare zi :))
    Cat despre unghii este prima data cand le am asa mari (de obicei nu puteam sa le tin asa pentru ca mi se rupeau)dar vreau sa mi le mai scurtez insa nu stiu cum sa fac asta pentru ca sunt destul de tari si imi este teama sa nu crape in toate directiile :( O sa studiez problema

    RăspundețiȘtergere
  7. Inainte sa ti le tai, tine-le in apa calduta 5-10 min sa se inmoaie si sa eviti casarea. Eu asa procedez cand vreau sa tai din lungime, dar totusi sa nu le scurtez de tot. Pentru ca mi s-a intamplat de n ori sa vreau sa tai 3 mm si dupa ce am bagat clestele mi-a sarit jumate de unghie :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Da Suzana asa am facut..la fel mi-a sugerat si mama :D

    RăspundețiȘtergere