3 august 2011

Review: lapte vitaminizant demachiant - gerovital plant

Am cumparat acest demachiant dupa marele buzz din globosfera cu ocazia campaniei Gerovital. Toata lumea a scris, unii de bine, unii de rau, ideea este ca impresie clar s-a facut. Cu prima ocazie cand am avut nevoie de demachiant am zis sa aleg ceva din aceasta gama cu extract de floare de colt.

Prima impresie este una placuta, mie una imi place mirosul dar si ambalajul, capacul este cu infiletare asa ca daca il luati cu voi nu riscati sa vi se verse in geanta/bagaj.

Apoi vine si eficienta. Face ceea ce spune, adica hitrateaza pielea destul de bine. Totusi, de fiecare data dupa ce il folosesc simt nevoia sa mai adaug si un gel de curatare. In plus, folosesc o tona de produs pe folosire, 2-3 discuri demachiante numai pentru ochi, iar cu rimelul clar nu are nicio sansa (bine am si eu un rimel tampit pe care-l urasc din suflet, dar asta este o alta poveste). Imi place in schimb enorm sa-l folosesc vara cand nu ma fardez pentru indepartarea prafului si a grasimii de pe piele.

Descrierea oficiala am incercat sa nu o mai scriu pentru ca se gaseste usor cu un simplu google. Ce cred totusi ca merita mentionat este ca are 150 de ml, textura mi se pare destul de usoara si va ajunge destul de mult timp. Un alt lucru pe care il apreciez este ca pe ambalaj este mentionat faptul ca respecta standardele de calitate ISO 9001, este un standard general, dar care iti ofera garantia ca normele de calitate generala sunt respectate.


Ca sa recapitulez, mi se pare un produs bun, insa nu exceptional, este potrivit pentru un machiaj minimal realizat cu produse care nu sunt rezistente la apa. Are 150 de ml si pretul este undeva la 12-15 lei in functie de magazinul cumparat.

4 comentarii:

  1. chiar daca all in all e ok, mi se pare slabut fata de altele la un pret asemanator.sa folosesti 2-3 dischete numai pt un ochi mi se pare prea mult.de ex eu folosesc acum un demachiant herbosophy si folosesc 2 dischete la ambii ochi, fata/verso pt un ochi:))

    RăspundețiȘtergere
  2. nu nu nu 2-3 dischete pentru ambii ochi, daca ar trebui sa folosesc cate 3 cred ca as renunta la machiaj. Sincera sa fiu de-aia nu sunt nici eu extrem de incantata de el, am folosit un demachiant tot de la gerovital pur si simplu superb, abia astept sa-l cumpar iar

    RăspundețiȘtergere
  3. iti recomand pt fata cel de la herbosophy, e suficient de consistent inca sa nu se risipeasca pe discheta dar suficient de lichid incat sa nu simti ca tragi de piele.cat pt ochi recomand balea sau farmec bifazic, si ieftin si bun :))

    RăspundețiȘtergere
  4. daaaaaa.....farmec bifazic este genial, dar mi se pare putin cam gras pentru vara

    RăspundețiȘtergere