31 octombrie 2012

Halloween Series–Black Swan


Puteti citi acest post si multe altele pe noul nostru site: www.crazystuff.ro.





Cele care ne urmariti pagina de facebook probabil ati observat ca zilele trecute am postat o poza cu prietena noastra Edith costumata in Black Swan. Machiajul ei l-am facut toate, fiecare a contribuit cu ceva :)) Edith si-a aplicat baza si si a facut un contur modelului si si-a aplicat rujul pe buze, eu i-am facut modelul cu tus negru si Aetana i-a aplicat paietele. Munca in echipa, ce naiba :))
Dupa asta, mi-am adus aminte ca MyLash.ro are un concurs in desfasurare pe bloguri in care poza de inspiratie era asta:

Asa ca, pe ultima suta de metri am decis sa ma inscriu si eu la concurs, prin intermediul unei bloggerite tare simpatice, Makeup And Beauty By Kleo. Asa am ajuns in finala cu o multime de alte fete si am reusit sa ocup prima pozitie in clasament. Le-am spus si fetelor, speram la un loc 3 dupa alte 2 bloggerite extrem de talentate.
Si acum, sa va arat si voua machiajul meu. Pozele le-am facut in graba dar sunt simpatice :D
BlackSwanMakeupIMG_3109BlackSwanMakeupIMG_3102BlackSwanMakeupIMG_3108
Pentru cele care isi doresc sa faca un astfel de machiaj le sfatuiesc sa aiba putina rabdare si sa dea forma dorita “aripilor” prima data cu creion alb si abia dupa sa lucreze cu tusul. Eu am folosit si fard negru pe unde a fost necesar dar cel mai important e sa aveti imaginatie.
Spor la treaba!
Mutumesc MyLash.ro Si Kleo!

Happy Halloween, girls!!!

2 comentarii:

  1. Felicitari arata superb si eu am reusit sa iau locul 3 la acest concurs..mi-au dat emotii cateva dintre participante printre care si tu.
    Toate machiajele tale arata superb:*:* Spor la ales premiile!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari! Arata super, extra, mega machiajul. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere