Disclamer

Toate drepturile asupra site-ului trabook.blogspot.com ne apartin iar in caz contrar vom specifica acest lucru. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a pozelor din orice pagină a site-ului nostru este posibilă numai cu acordul prealabil scris.Va rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la urmatoarea adresa de email: crazystuff.blog@gmail.com
Posturile sunt subiective si trebuie luat in considerare acest lucru. NU ne asumam responsabilitatea in cazul in care produsele prezentate de noi nu au aceleasi efecte si pentru dumneavoastra. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca sunt testate de noi si pe noi si parerile pe care le gasiti pe trabook.blogspot.com sunt strict din punctul NOSTRU de vedere si cat se poate de sincere, indifiderent daca produsele sunt primite sau nu spre testare.
Machiajele prezentate sunt reale, chiar daca unele poze sunt editate in programe speciale de fotograf. In situatia in care vom edita si machiajul ochilor vom specifica acest lucru foarte clar pentru a nu exista suspiciuni. Editam pozele sa aiba un aspect mai frumos, nu pentru a schimba aspectul machiajului in vreun fel.

Va multumim pentru intelegere!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu