23 martie 2011

Giveaways we`re entering

Buuun.. Sa vedem ce alte giveaways mai avem prin blogosfera, ca sa pot inchide taburile :)) Ma tot uit peste ele de cand apar si le las aproape mereu pe ultima suta de metri. Ca sa nu mai fac spam cu cate un post pentru fiecare giveaway, pentru ca sunt O MULTIME! Fac acest post mai... mare :D
Sper sa gasiti ceva pe placul vostru!

beautyliciousreviews ne ofera o pensula Sigma (F80 Flat Kabuki). Pentru a va inscrie click aici! Ends: 15 Aprilie 2011.


Giveaway Wet`n Wild X 2 Click aici sau aici pentru a participa! Ends:  27 martie 2011I found here one awsome giveaway! So many cool stuff to win. Enter here if you want to join. Ends: on the 1st of April.Deea are pentru noi SO TOTALLY CLEAN (Sephora)
Click aici daca va tenteaza. Nu cred ca mai intram in concurs, dar oricum!Iela vrea sa isi rasplateasca cititoarele cu un produs Benefit la alegere (*dreaming*). Desi initial nu am avut curaj sa ma inscriu, nu prentru ca nu as fi citit blogul, dar nu am fost "activa" pe al sau blog. Asa ca, datorita editarii facute, indraznim si noi visam la: big beautiful eyes palette. Pentru giveaway dati click aici. Ends: 1 aprilie (de ziua ei :D )Hihi.. Next giveaway: Ema are la bataie pentru 10 norocoase, cate un balsam de par FUDGE, la alegere. Ne face cu ochiul cel pentru volum. Va tenteaza?? Intrati aici! Ends: 09 aprilie 2011, ora 20.00Iulia este extrem de draguta si ofera la primul ei giveaway, lacul de unghii O.P.I. - Diva Of Geneva unei norocoase.. GRABITI-VA! It ends today! Click aici!! Ends: Tonight!
Daca va face cu ochiul parfumul Armani Code, ni-l ofera Iulia C. Vi-l doriti? Intrati aici! Ends: !0 aprilie 2011.Tracy D and her 100 followers giveaway. Enter here! Tempting, i know...  Ends: march 31st


Now, all i have to do is to wish you all GOOD LUCK!!!
Daca mai e vreun giveaway ratacit cumva prin feedreader, cum il gasesc, cum il postez!

Cheers, gagicile! 

2 comentarii:

  1. esti tare dulce pt ca le postezi pe toate si stim si noi unde sa ne mai inscriem. kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt ataaat de multe incat mai uit de unele. Deci stai pe aproape ca mai am cel putin 4 de pus :)) Iar unul e cel putin demential.

    ;)

    RăspundețiȘtergere