24 iulie 2011

Dumb

Cum poate multe stiti deja de pe pagina mea personala de facebook, azi am avut o inspiratie fantastica de a-mi uita pe capota masinii telefonul si portofelul. Inainte de a pleca din localitate.
Yeah.. Stupid, i know...
Culmea stiti care e? Ca mi-am dat seama abia dupa 20 min... Si am sunat pe cineva sa coboare in fata blocului sa verifice strada, parcarea, etc. Ghici ce? Mi-am recuperat telefonul... Era dezmembrat de la cazatura, dar am adunat toate "bucatelele". Adica bateria si capacul, de pe strada..
Portofelul nu l-am mai gasit. Aveam in el buletinul, permisul de conducere, cardul ING, multiple carduri de la farmacii/magazine etc, printre care si un card H&M pe care mai aveam ceva banuti.. Bonuri care imi trebuiau, un cercel de aur rupt, ma rog.. chestii de muieri si chestii personale.. Pe card nu aveam mai mult de 10 lei. Lucky me! Inca nu am blocat contul, maine ma ocup de asta.. Daca a avut pofta de shopping online fericitul norocos, nu prea a fost chiar fericit, decat multumit poate de cei 100 lei din portofel.
... Sper totusi sa imi recuperez actele.. La bani sau celelalte maruntisuri nici nu mai sper.

Morala: Tineti-va capul pe umeri si portofelul in geanta. Si geanta cu voi!!!

Oh, sunt toate pe numele: Hirzoiu Suzana.
In caz ca...

4 comentarii:

  1. Offf, sper sa-ti recuperezi actele...nu de alta, dar este atat de umblat sa le refaci:(
    O intamplare oarecum asemanatoare a patit si sotul meu...cand si-a pus cana de cafea pe masina, si din graba a uitat-o acolo. Dupa ce am pornit tot am auzit noi ca trepideaza ceva...dar nu ne-am dat seama...pana cand am auzit cum zboara ceva de pe masina. Noroc ca nu era alta masina in spatele nostru...cu siguranta ii spargea parbrizul:P. In concluzie...ametiti mai sunt:))
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. imi pare rau :-| eu as muri daca as pierde portofelul! am toata viata cum se spune...il el..

    RăspundețiȘtergere
  3. @simi_for :)) Bine ca nu s-a lasat cu pagube.
    Exact de umblat si de timp pierdut imi e groaza si mie.. Un chin!
    @Miu Miu eu deja ma simt violata :)) Aveam acolo o gramada de chestii..private sa zicem. Nu mi-a scotocit nimeni in portofel pana acum. Tot felul de tampenii erau acolo.

    RăspundețiȘtergere