9 septembrie 2011

Loncolor Trendy Colors - Review

Puteti citi acest post si multe altele pe noul nostru site: www.crazystuff.ro.




Acum ceva timp va anuntam aici ca o sa ma nuantez. Doar ce intrasem in vacanta, ma simteam libera, vroiam sa imi schimb putin culoarea parului si eram dornica de experimente. Asa ca, imediat cum am avut ocazia, mi-am luat nuantator de la Loncolor si am zis sa purced la treaba.
Aveam in pachetel un set de manusi si instructiunile. M-am spalat pe cap frumusel, mi-am pus manusile si am pornit operatiunea. Am consumat ambele pliculete, l-am aplicat asa cum am stiut eu mai bine (sau nu ), am facut baia roz. (Am gasit stropi roz peste TOT), am patat pentru cateva zile chiuveta, bideul si vasul de toaleta pentru ca am fost neglijenta si imi sarea apa colorata din cap peste tot :)). M-am mazgalit pe gat, pe urechi, pe umeri, pe frunte si pe picioare (nu ma intrebati cum!!). In fine. Am stat 30 min cu minunea pe par, m-am limpezit, etc, etc. Apoi, in mod miraculos, parul meu chiar era colorat!! YEY!!
Mai conteaza ca nu era uniform? Ca eram roz-mov-rosie-castanie in cap? :)) Gee. `Course not! Mie imi placea mult culoarea. Dar recunosc, era cam turbata. Nu am o poza concludenta, va pun ce am gasit din primele zile dupa experiment.

Ce mai am de zis? Pai... Faptul ca am patat fiecare prosop pe care l-am folosit pentru par de atunci, ca mi-am colorat toate pijamalele, lenjeriile de pat si ca inca parul meu miroase ciudat si are o tenta de asprime, lucru la care chiar nu ma asteptam, cred ca spun tot.
Asa ca:

PRO:

  • e o metoda rapida de a-ti potoli pofta de vopsit/schimbat culoarea parului.
  • in caz ca dai chix dupa cateva spalari culoarea se cam ia
  • e un experiment ieftin
  • nu iti strica parul
CONTRA:
  • prosoapele mele, hainele mele, baia mea plang in momentul de fata
  • mirosul ciudat de nuantator care ramane pe par timp indelungat (timp de o luna de zile cred, dupa fiecare spalare, cat e ud parul)
  • roaga-te sa nu te prinda ploaia departe de casa sau fara umbrela si cu haine deschise la culoare 
  • desi in mod normal, nu ar trebui sa dauneze deloc parului, de atunci e putin mai aspru la varfuri decat in mod normal si sper sa repar problema in timp, prin hidratare.


PS: A trecut cam o luna jumate de cand am apelat la colorarea cu nuantator si inca mai am reflexe rosii prin par. In special pe partea din fata, unde am aplicat prima data nuantatorul si unde a stat mai bine de 20 min (adica mai mult decat pe restul parului). Nu prea mai patez prosoapele (a se intelege ca se fac roz doar foarte putin acum :)) ), nu mai miroase urat parul dupa spalare si nici nu mai e uscat.
Ah, nu m-a prins ploaia niciodata, dar in vacanta, prosoapele de plaja care erau albe, erau zi de zi rozalii pe partea pe care statea parul. :D

Un comentariu:

  1. Daca nu va place nuantatorul, eu zic mai bine sa va vopsiti cu vopsea permanenta care are acea sticluta de oxidant care arde parul si sa mai bagati si placa in par. Dupa aceea sa ma intrebati ce fac eu de am parul nedespicat la varfuri. E drept ca acest trendy colors nu este de mare calitate, era unul de la palette mai de calitate, dar parul mirosea cu mult mai intens si mai indelungat dupa vopsire decat acest trendy colors. Mie imi plac ambele mirosuri, si cel de la palette si cel de la trendy colors. Nu asta este problema, ci intr-adevar faptul ca se ia foarte repede, eu nu stiu cum ziceti voi ca v-a tinut o luna. Eu ma vopsesc aproape la fiecare spalare ca nuanta sa fie vie. Il folosesc de ani de zile si este ok. Nu poti sa ai parul si sanatos si colorat. Asta vad ca nu intelege multa lume. Trebuie sa aveti un prosop special de sters pe cap, vara sa fiti foarte atente la hainele albe (eventual sa purtati coc, sau daca simtiti ca transpirati sa tot mutati parul de pe o parte pe alta ca sa nu pateze hainele). La mare trebuie intrat in apa cu ceva pe cap ca sa nu se ude parul si sa va pateze costumele de baie. Un par sanatos cere niste sacrificii, iar eu sunt dispusa la aceste sacrificii numai pentru a nu-mi arde parul cu oxidant. Plus fatza de Palette: Nuanta e mai artificiala si se pare si mai persistenta. Minus: Nu are balsam in el si nu lasa parul asa de matasos ca palette. Eu am si cateva fire albe, iar nuantatoarele vopsesc foarte greu aceste fire. Dar daca esti tanara si fara par alb, eu gasesc ca este absurd sa iti strici parul cu vopsea cand, daca chiar vrei sa arati vopsita, poti folosi nuantatorul. Eu il recomand. Este de 1000 de ori mai bun decat vopseaua, pentru simplu fapt ca nu arde parul.

    RăspundețiȘtergere