24 septembrie 2011

32 Makeup Brush Kit

Exact, le-am comandat de pe Ebay si pe ele, vi le-am mai aratat asa in mare acum ceva timp. 
M-am gandit sa va arat poze mai concludente si sa va spun cateva cuvinte despre ele.
In primul rand, nu stiam ca pe ambalaj va fi "MAC". In pozele de pe Ebay, etuiul era simplu, pensulele la fel. Ma rog, nu cred ca are asta relevanta, dar tineam sa specific.
Nu am facut poze fiecarei pensule in parte, ar fi fost un post kilometric. Asa ca va spun parerea mea in mare despre set.
Este mult mai mare decat ma asteptam. Cand il desfac, se umple toata masa :)) Cred ca are cam 25 cm latime si 80 cm lungime (cu aproximatie). Pensulele in sine au manerul lung, chestie care imi place la nebunie. 
Desigur, asa cum era de asteptat, nu toate pensulele sunt ok. Sunt printre ele cateva cu parul gros si neuniform, aspru. Se vad cred in poze.
Imi plac cele pentru fond de ten, corector, anticearcan, etc. Arata foarte bine si sunt eficiente. La fel si cele pentru ruj si cele pentru eyeliner. 
Pensulele pentru aplicarea fardului sunt si ele in mare parte ok, cele in dimensiuni mai mici. Celelalte, hmmm.. nu prea. Sunt cele de care sunt dezamagita. 
E un set foarte practic, e perfect pentru incepatori si nu numai, are toate pensulele de care ai putea avea nevoie si chiar mai mult. Chiar daca nu toate sunt ok, in principiu cam 85-90% din ele sunt foarte bune. 
Desigur, nu se pot compara cu Sigma, spre exemplu. Nu sunt la fel de fine si la fel de bine realizate, dar tinand cont de faptul ca 32 de pensule costa cam cat jumatate din Travel Kit-ul care are 7 pensule, nu cred ca pot face nazuri.
Overall, i like them alot! 
Varietate si calitate buna la un pret excelent!









2 comentarii:

  1. Nice blog here! Also your web site loads up fast! What host are you using?
    Can I get your affiliate link to your host? I wish my web
    site loaded up as fast as yours lol
    Also see my website - black friday

    RăspundețiȘtergere
  2. I read this post fully on the topic of the resemblance of newest and
    earlier technologies, it's amazing article.
    My page - free printable kohls coupons

    RăspundețiȘtergere