9 august 2012

Probleme estivale: picioarele!

Parerea mea e ca vara, cel mai mult efort ar trebui depus pentru:
  • a avea picioarele mereu epilate atunci cand poti ceva scurt
  • a avea axila epilata – intotdeauna
  • a avea mainile epilate – atunci cand e cazul
  • a fi mereu proaspata, in niciun caz mirosind a transpiratie
  • a avea unghiile curate si ingrijite – si la maini si la picioare
  • a avea picioarele ingrijite – calcaie catifelate, fara crapaturi
Acum, de la inceputul verii, am dat peste tot felul de dezastre:
  • fete/femei mirosind a transpiratie (dezgustator!)
  • fete cu par pe maini ca in cap (dezgustator!!)
  • fete cu axila neepilata in maieuri (yuck!)
  • fete cu unghii neon dar jegoase (WTF!)
  • fete aranjate toate dar cu picioare oribile, murdare si neingrijite.
Sunt cateva chestii pe care nu le pricep. Esti femeie, esti fudula, iti place sa iesi machiata si aranjata dar picioarele tale arata groaznic. Duduie, ia-ti balerini! Asta pana rezolvi situatia! Ca nu suntem nascute cu pedichiura facuta sau cu picioare fine de la Dumnezeu. La fel si cu epilatul si cu transpiratia. Frate, daca puti, spala-te si da-te cu deodorant! Nu te impopotona ca o pitipoanca pentru ca ma doare fix in pix ca esti aranjata daca atunci cand trec pe langa tine imi muti nasul din loc.
Putin bun simt trebuie dezvoltat in fiecare. Nu trebuie sa ai o pedichiura facuta la salon, ci efectiv sa ai unghiile curate. Se aplica in fiecare situatie. Nu esti epilata? Porti ceva lung si tot asa…
Si ca tot ma pornisem eu impotriva celor aranjate dar cu picioare urate, tocmai imi vin pe tava produsele Titania, la testare. A fost ca un semn divin ca sa zic asa :))
Am primit in pachet:
TitaniaProduse
1.O crema pentru calcaieTitaniaCremaCalcaie
2. O crema exfoliantaTitaniaCrema2
3. Un gel racoritorTitaniaGel
Plus o pila Titania, pe care intamplator o are si Aetana de vreo…4 ani cred si care e ca noua si in ziua de azi. Mie mi se pare ca pileste mult prea bine si cred ca pana se mai toceste putin o voi folosi doar pe partea de sus a unghiilor si nu pe laterale, ca sunt foarte bleaga si risc sa pilesc si pielea :))
Nu vreau sa va plictisesc cu detalii inutile, daca vreti sa vedeti ce produse fac parte din gama Titania, va inviti sa va uitati aici!
Acum, eu am avut foarte mult timp la dispozitie sa le testez si dintre cele 4, produsul care m-a uimit cel mai tare a fost gelul racoritor. A trebuit sa plec la Viena pt 2 zile si fix cu 30 min inainte de plecare mi-am facut dus si am folosit toate produsele. Am zis sa testez gelul racoritor pentru ca fiind un drum destul de lung cu masina, picioarele iti obosesc si ai impresia ca sunt foarte grele. Absolut tot drumul pana acolo am avut o senzatie de racoare pe unde am aplicat produsul (am mers pana spre gambe :D). Mi s-a parut extrem de amuzant cand toata lumea din masina se plangea de cald, ca le-au transpirat picioarele samd si eu ma simteam ca si cand as fi stat la munte pe o banca, desculta. GE-NI-AL!! La intoarcere l-a testat toata lumea, atat de mult le-am impuiat capul cu el :)) E genul de produs pe care e suficient sa il folosesti o singura data si ii esti fidel pe viata!
Crema pentru calcaie este hidratanta si da o stare de bine picioarelor, de relaxare. Iar peelingul, cu toate ca mirosul nu ma incanta, isi face treaba foarte bine. Am avut un produs asemanator de la Avon acum ceva timp care nu era la fel de bun.
In concluzie, recomand cu toata sinceritatea gama Titania. Cele pe care eu le-am incercat merita absolut fiecare banut si lucrul care imi place cel mai si cel mai mult este senzatia relaxanta pe care o confera. Fie ca e produsul, fie ca e vorba de picioare si atunci cand le ingrijesti esti mult mai relaxata, mie imi plac la nebunie!
Acum, in legatura cu cealalta problema a mea, intrebarea este: voi cat de multa atentie acordati picioarelor pe timpul verii?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu