24 octombrie 2012

Mini colectia mea MUA

Puteti citi acest post si multe altele pe noul nostru site: www.crazystuff.ro.





Incerc de ceva vreme sa ma mobilizez sa mai scriu una alta, insa de obicei oboaseala ma doboara. Azi mi-am facut curaj si apuc indrajdit taurul de coarne. Stiu ca sunt multe fete tentate de produsele MUA, insa nu prea stiu ce sa aleaga, asa ca m-am hotarat sa va arat cele cateva chestiute pe care le am eu.
toate produsele
Incep cu bronzerul MUA shade 1. Este o nuanta destul de light, nu foarte pigmentat, cu un sidef ceva mai mare. Mi se pare ok si ca blush si ca highlighter, ca bronzer mai putin. Un avantaj ar fi faptul ca este buildable. Tind sa cred ca poate fi folosit cu mai mare succes pe pleoape, inca nu am incercat, dar soon. Produsul este foarte mare, 5.7 grame, si mie personal imi place si ambalajul chiar daca multi ar f de parere ca arata cheap.
Pret: 1 lira
bronzer
spate bronzer
Al doilea la rand este creionul de ochi Intense Colour Eyeliner Pencil in nuanta Royal Blue. Este un produs foarte foarte bun. Culoarea este bogat pigmentata, creionul este cremos si se intinde bine si vine si cu un dop cu ascutitoare. Singura lui problema este ca eu una am pleoapele extrem de uleioase si el fiind cremos trebuie fixat cu un fard pulbere.
Pret: 1 lira
creion de ochi
creion de ochi royal blue
Urmatorul creion pe lista este cel de buze, Softly Lined. Imi doream mult de tot un creion intr-o nuanta cuminte de roz, dar realitatea este putin alta. Este mai mult sidef decat culoare si este mai degraba uscat decat cremos. Inca nu am gasit vreo varianta optima de folosire.
Pret:1 lira
creion de buze close-up
Ajungem la cele 2 rujuri. Chiar daca sunt usor dferite au destule caracteristici comune incat sa le descriu pe amandoua. Eu am nuanta 1 si 7. Ambele sunt foarte placute pe buze, cremoase si usor de aplicat, iar la spate au un fel de dop cu un fel de rezerva de produs. Rezista binisor pe buze, insa nu sunt rezistente la transfer. 1 este un burgundy bogat si mat in timp ce 7 este un fel de portocaliu sidefat. Imi plac ambele la fel de mult. 7 este perfect pentru zi, il pot purta la birou fara nicio problema, in timp ce 1 este indraznet si perfect pt noapte.
Pret: 1 lira
rujuri
Ultimul, dar nu cel din urma este balsamul de buze Love Hearts in nuanta Hot lips. Desi la inceput am fost atrasa mai mult de ambalajul de bombonica am ajuns sa il prefer tuturor rujurilor in timpul zilei. Daca stau bine sa ma gandesc este extrem de asemanator cu Pout Polish de la Sleek. Acelasi ambalaj cu acelasi miros, consistenta asemanatoare si culoare delicata care ramane pe buze.
Pret: 2 lire
balsam de buze
Cam astea ar fi. Din pacate nu am avut lumina prea buna si nu am reusit sa surprind exact culoarea lor insa sper ca zilele urmatoare sa se schimbe treaba si sa le pot reface, insa simteam ca daca nu scriu acum postul, nu il mai fac :”>.
Astept parerile voastre mai jos, pe Facebook, sau in casuta de e-mail.
Kisses

12 comentarii:

  1. De foarte multa vreme ma tenteaza rujurile MUA, am vazut la un moment dat un nude atat de frumos...Acum ma tenteaza si creioanele. ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm, acum ma tentezi cu balsamul si nu-i de bine! :)) Am si eu farduri de la ei, m-ar tenta un ruj, dar cred ca rezist. :D Vreau o paletuta de farduri si kitul de sprancene. Apoi vad eu ce-mi va mai pica in cos :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu tot balsamul il vreau :)) Am si eu rujul shade 1, si nu e rezistent la transfer, insa pateaza oarecum, adica daca dupa ce-l aplici tamponezi cu servetel, ramane culoarea uscata fara ulei. Works for me :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu vreau sa ma cuprinda mania MUA... Ele sunt ieftine, dar cand dai bani putini in repetate randuri, tot mult cheltui in final... :)
    P.S.: La un moment dat, o sa cedez

    RăspundețiȘtergere
  5. Sincera sa fiu creionul nul-as recomanda din cauza cantitatii industriale de sidef, in schimb rujurile si balsamurile <3

    RăspundețiȘtergere
  6. eh poate iti faci de cap cu 2-3 chestii, fara a fie cheltuiala prea mare

    RăspundețiȘtergere
  7. Si al meu isi lasa culoarea dar eu una am nevoie de mai multa hidratare

    RăspundețiȘtergere
  8. mai sunt vreo 2 sau 3 nuate delicioase

    RăspundețiȘtergere
  9. sa nu te aud apoi ca ma injuri daca iti iei prea multe :D

    RăspundețiȘtergere