5 noiembrie 2012

Provocarea saptamanii – Ce cumpar eu de 20 lei?


Puteti citi acest post si multe altele pe noul nostru site: www.crazystuff.ro.






In primul rand, imi cer scuze ca postez mai tarziu decat ar fi trebuit.. Mereu gasesc cate ceva de facut si le las pe toate pe ultima suta de metri. Insa, din motive personale, abia azi am putut ajunge la cumparaturi.
Lasand asta la o parte, cand efectiv nu am nevoie de ceva anume si am ceva banuti in buzunar si imi doresc sa ma rasfat, ma duc la DM. Stiu, nu multe aveti in oras un astfel de magazin dar cele care au cred ca se bucura la maxim. Initial, am descoperit produsele lor prin Austria cand din nevoie si din lipsa de banuti am pus in cos ceva produse Balea. Asta exceptand produsele mini pe care mi le luam cu drag de fiecare data cand aveam ocazia, pentru calatorii. De la mini deodorante si periute de dinti, la fixativ de par si creme de fata.
Cand s-a deschis si DM in Craiova am fost in culmea fericirii. De atunci ma declar mare iubitoare de geluri de dus si deodorante cu mirosuri care mai de care mai imbietoare. Si culmea, inainte foarte rar imi cumparam deodorante spray pentru ca nu le vedeam rostul atat timp cat aveam un antiperspirant bun si un parfum.
Tot din DM isi face si Lucian stocul de deodorante. Ii place unul singur dar l-am luat de vreo 5 ori pana acum!
Oricum, per total, produsele din DM ma multumesc si au preturi bune. Azi de dimineata, cum spuneam, fara sa am neaparat nevoie de ceva anume, am dat iama si de 20 lei (de fapt au fost 19 lei) am luat 3 produse:
DSCF4410
  • demachiant bifazic Balea
  • deodorant Balea Be Tropical
  • gel de dus Balea Young Hutten Zauber (magie dulce scrie pe eticheta in romana)
Acum, nu ca as mai fi avut nevoie de gel de dus dar la cum miroase zau ca nu m-am putut abtine!
Deodorantele Balea sunt geniale. Nu numai ca miros excelent si se gasesc in foarte multe variante dar sunt si eficiente. Inainte daca foloseam un deodorant si nu foloseam in prealabil un antiperspirant, dadeam fail si nu doar transpiram ci si mirosea destul de urat. De cand mi-am luat deodorantele astea, am si uitat de roll-on (am o marca anume careia ii sunt fidela de peste 6 ani). Acum o luna am gasit in editie limitata deodorant cu miros de pepene! I-am facut atat de multa reclama incat si prietenele mele si-au luat si au fost si ele foarte incantate. Azi, am gasit variantele clasice + cel tropical care e nou privirii mele. L-am testat deja, miroase delicios!
Cat despre demachiant, acesta este deja al doilea recipient pe care il achizitionez. Desi am 3-4 demachiante in momentul asta, mereu mi se face dor de cel de la Balea. Avand tenul uscat, mie imi place senzatia uleioasa pe care o lasa dupa demachiere. Bine, cand e prea mult, folosesc lotiune tonica si problema e rezolvata. Dar machiajul se ia foarte, foarte bine si iarasi, e un produs pe care il recomand cu mare caldura.
Si marea dovada a cumparaturilor mele:DSCF4409
Ca sa va faceti o idee despre cat de mult ne plac produsele Balea, take a look:
photophoto(5)photo(4)photo(1)

photo(6)
Nu uitati sa treceti si pe la colegele bloggerite care au luat parte la aceasta provocare (si au onorat-o in timp rezonabil, nu ca mine). Cine stie ce idei stralucite va dau:
1. Ana - http://ana-s-beautyblog.blogspot.de/
2. Alina lui Brumarel - alinaluibrumarel.blogspot.ro
3. Dee - bydee-make-up.blogspot.ro
4. Cristiana Mitran - http://kisstyana.blogspot.ro/
5. Almi - http://www.my-fashion-hobby.com/
6. Little Beauty Bag - http://littlebeautybagcta.blogspot.ro/
7. Anais http://cosmeticelatest.blogspot.ro/
8. Adelina Radu http://adelinaradu.blogspot.com/
9. Maya http://www.mayasecret.com
10. Mirela http://makeupmirela.blogspot.ro/
11. Theo http://sweetheart-woman.blogspot.ro/
12. Adelina http://midsummer-blog.blogspot.com
13.Andreea's Land http://bazardeimpresii.blogspot.cz/
14. Simona http://makeupforsimi.blogspot.ro/

13 comentarii:

  1. cat sufar ca nu am DM in Iasi :( toate par atat de ,,delicioase"! si-am auzit si numai lucruri bune despre produse. Mi-am achizitionat si eu de prin blog sale-uri niste geluri de dush, deodorante si am fost foarte incantata de ele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Omg, esti o adevarata fana Balea :)). Poti sa-ti deschizi magazin cu ce ai tu acolo :D. Si cred ca o sa incerc si eu intr-o zi demachiantul ala de la Balea, ca prea il vad la toata lumea :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai propriu tau DM :)) O sa iau si eu deodorante de la ei, prea sunt laudate ca miros frumos :P

    RăspundețiȘtergere
  4. deodorantul tropical il am acum si ma face sa visez la vara cu ochii deschisi,inainte folosisem unul din gama young ceva cu vanilie daca nu ma insel sau prajitura si mirosea atat de bine de chiar ma ducea cu gandul la o praji.Am folosit si samponul cu cocos insa in afara de miros nu prea mi-a placut,iar gelurile de dus intentionez sa iau asa cate 2 sa testez

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne, cum poti sa ai atatea geluri de dus cu zmeura?|!:((. Eu nu am mai gasit...si le ador. Ce miros...offf!:P
    Sa le folosesti cu placere!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Te inteleg perfect! Nu pot sa ies cu mana goala din DM iar cand e vorba de geluri de dus si lotiuni de corp pur si simplu nu ma pot abtine. :)
    Doream si eu acel deodorant dar as fi depasit suma, dar il achizitionez eu cu alta ocazie.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu ca tot am avut ocazia am mai luat si alte chestii dar pe alt bon :D Oricum, niciodata nu ies din DM cu mana goala. Si niciodata nu ajung la concluzia ca am aruncat banii degeaba. Deci nu mi s-a intamplat... Bine, niciodata sa nu spui niciodata :D

    RăspundețiȘtergere
  8. :)))) Daca ai stii tu povestea lor... Sunt luate de Choco din Budapesta.. Asta pentru ca m-a rugat al meu sa intreb daca se mai gaseste pe undeva. Si aparent se gasea.. Dar nu la noi in tara :)) Si asa ne-am procopsit cu 5. Bine ca l-am convins sa ramana la 5 si sa nu ceara 10.. Atunci era prea de tot :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu sampoane de la ei inca nu am testat. O sa incerc dar cum eu oricum nu sunt foarte pretentioasa e posibil sa fie ok. Deodorantul ala de care zici tu e cumva cel in ambalaj cu bleu si roz? (Parca asa sa zic :)) ) Acum mai e o varianta de deodorant din gama Young, cel putin in Craiova in DM. Miroase bestial si ala!
    Asa am facut si eu cu gelurile de dus, luam cate 1-2 sa testez. Doar ca mereu sunt diferite in magazin si niciodata nu raman la unul :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. :)) Poti sa zici si asta.. Mai, daca nu esti pretentioasa si nu transpiri exagerat (adica sa nu iti faca fata deodorantele pe care le folosesti in mod obisnuit) iti vor placea foarte mult. Eu asa cum am zis, evitam deodorantele cu miros "colorat" insa de cand cu DM-ul asta, imi iau toate nebuniile de pe lume si le ador!

    RăspundețiȘtergere
  11. :)) Da, aparent sunt fan Balea.. Nici nu aveam idee.. Sa stii ca demachiantul este foarte, foarte bun!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai, daca vrei vreodata ceva de la DM da-mi un mail ca nu e departe de mine si pot sa iti iau eu si iti trimit prin posta. Ma rog, discutam pe mail detaliile... Nu de alta dar si pe mine m-au ajutat alte fete asa ca... Esti binevenita :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Wow, iti multumesc mult de tot! Cand ma voi hotari, voi apela la tine.

    RăspundețiȘtergere