11 martie 2011

Orange, yellow and green make-up

Pai sa vedeti... Ma trezesc eu asa cu chef de viata, fac un dus, imi usuc pletele frumos, ce sa mai, fericire maxima. Si zic, daca tot trebuie sa ies in oras, ia sa ma machiez si eu :)) Bag mare, ma aranjez, plec in fuga pentru ca bineinteles, eram in intarziere si pe drum ma gandesc si eu ca ar fi trebuit sa fac poze :-?.
Asa ca, am lasat pozele pentru mai tarziu, de aceea tin sa specific faptul ca machiajul arata asa dupa cateva ore bune de la aplicare. Cam 6 la numar. Timp in care am alergat prin oras cu una din gagicile mele si apoi am stat la taina intr-un bar cu amandoua gagicile mele :)).
Ustensile? Paleta de 120, primer elf, un dermatograf alb ADA, un tus ieftin ca asa ne place noua :)), iar pe buze, nu, nu am ruj :)) am un alt creion ADA, iar peste.. da, luciu de buze :D. Looks delicious!
Imi cer scuze pentru sprancenele nearanjate, abia in poze am realizat problema si am corectat-o dupa si pentru urmele de fard de pe langa locul muncii, nu am lumina buna deloc in casa si am si facut totul in graba pentru ca asteptam zapacitii sa soseasca la un tuns de gazon =))

Enjoy!
(photos by: Lucian Prejbeanu :*)

("moaaaama!! imi faci poza!")

Ziceam ca arat poza cu genele rimelate. Dupa 2-3 straturi (nu mai stiu :)) + sprancene corectate) aratau asa:


O sa ma obisnuiesc eu cu dimensiunile pozelor si cu asezarea in pagina. Sigur. Pana atunci,
Cheers!



5 comentarii: