6 iulie 2012

Atunci cand sunt egoista..

...ma duc la masaj si imi ofer un moment de liniste si pace.

V-am mai povestit ca sunt o mare amatoare de masaj, iar de 2 luni ma duc constant la masaj anticelulitic. Insa, daca am o zi infernala, reusesc prin mataieli sa capat si masaj de relaxare. In plus, ca o mare rasfatata ce sunt, trebuie sa fac eu mofturi si ca o bloggerita de beauty ce sunt, ma duc silitoare cu toate lotiunile si uleiurile posibile dupa mine.

Desi de obicei faceam masaj in crema, am decis la un moment dat sa trisez si sa ma duc in traistuta cu un ulei (speram sa alunece mai tare degetele pe piele si sa nu mai sufar atat de rau ^_^).  Alesul a fost uleiul de masaj cu lavanda de la Soapmill, pe care vi-l aratam si aici. Pana atunci il folosisem ca si ulei hidratant dupa baie, insa va spun drept ca stiu ei de ce ii spun ulei de masa. Pe pielea mea a mers foarte bine si a fost si spornic. Prima data cand am  vazut ca sunt 125 de ml mi-am facut griji ca se va termina imediat, dar l-am folosit timp de  o luna, de 2 ori pe saptamana, impreuna cu crema anticelulitica, iar de vreo 2 ori am facut numai de relaxare.


Asa cum va zisesem in celalalt post trebuie totusi sa aveti grija cum combinati mirosurile. Uleiul de lavanda este unul puternic si combinat cu Revicell a rezultat ceva....hai sa spunem ca am avut unele momente grele. Acest lucru cred ca este valabil chiar si cu alte produse de lavanda. Nu stiu exact procesul de imbinare al mirosurilor, insa alegeti unele destul de neutre pe cat posibil.

Il mai am inca si pe cel de citrice, insa imi place asa mult cum miroase incat el va fi premiul meu la sfarsitul luptei impotriva celulitei ( si pana acum semnele sunt bune, credeti-ma). ^_^

P.S. imi pare rau ca nu am o poza a mea cu uleiul, insa pana sa ma trezesc din amortire, se terminase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu