11 martie 2011

SOS: bataturi si picioare obosite

Sunt absolut sigura ca fiecare din noi s-a crezut Wonder Woman macar o data in viata si a plecat la drum lung cu niste pantofi cu toc, care au lasat in urma niste picioare devastate, umflate si cu bataturi.

Ei bine azi invatam cum sa le tratam si sa le facem iarasi frumoase.

Imediat ce scapati de pantofi, ciorapi etc, bagati-va cu picioarele sub apa calaie pentru a indeparta mizeria si a stimula circulatia. Daca aveti rabdare sau un ajutor, faceti niste ceai de musetel pe care il turnati caldut peste picioare in timp ce cu cealalta mana masati. El va ajuta la calmarea durerii provocata de bataturi.

Steregeti-va bine cu un prosop dupa care aplicati o portie generoasa de crema de galbenele, aceasta va ajuta atat la calmarea zonei cat si la vindecarea mai rapida. Desigur, exista creme destinate exclusiv picioarelor si tot felul de alte preparate, insa din punctul meu de vedere crema de galbenele este excelenta,unde mai pui ca un borcanel de crema costa in jur de 2-3 lei.

O data ce ati terminat cu aplicarea cremei luati niste sosete largi de bumbac 100% si evitati pe cat posibil ca in urmatoarea ora sa le tineti "atarnate".

5 comentarii:

  1. Ce te faci daca ai monturi... alea sunt o problema chiar nasoala. :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma, nu stiu exact sa explic, dar sunt picioarele mai noduroase si am inteles ca dor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Google it :D Ale mele n-au inceput sa se dezvolte incat sa fie noduroase (INCA:-s), da' ma dor :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Heh... Crunt in cazul asta. Ce remedii sunt?

    RăspundețiȘtergere