8 mai 2011

My skin care routine

Hello, gagicile!
Pentru ca trebuia sa spun cum imi ingrijesc eu tenul, uite ca am gasit momentul.
Sincer, de foarte putin timp am realizat cat de important e sa ai mai multa grija de ten si cat de mult poate face diferenta putina atentie. Inainte, ma demachiam fie cu servetele umede, fie ma spalam, ma dadeam cu niste crema si atat. Anyway, la un moment dat am zis: Hell! I gotta do it right one day! This is that day! :))
Si mi-am luat si eu ca tot omul demachiant, lotiune tonica, ceva de ingrijit zona din jurul ochilor, o crema potrivita. Si de atunci, dimineata si seara fac acelasi lucru foarte repede: ma demachiez, tonific, hidratez pielea din jurul ochilor si apoi hidratez tenul si gatul. Din cand in cand, exfoliez (1-2 ori pe saptamana) si mai aplic o masca pentru acnee din joi in pasti (sa zicem 1 data pe saptamana - desi nu e chiar asa). In 2 luni de zile deja tenul meu arata altfel. Mai fac cosuri, e normal, dar tenul meu este mult mai curat, mai elastic, mai hidratat. I love it!
Folosesc urmatoarele:
Demachiant si tonic:


Crema pentru zona ochilor si crema de fata:

Exfoliere si masca:

Da, Cosmetic Plant ruleaza fin.

2 comentarii:

  1. Masca aceea astringenta am vrut si eu sa mi-o cumpar,dar evident nu m-am putut hotara intai ce produse imi doresc prima data.Deci next time!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu am un ten cu probleme acneice, dar din cand in cand, preventiv asa, nu strica. Sa stii ca e incredibil de fina pielea dupa ce aplici masca asta. Si chiar vad rezultate, adica sunt vizibile imediat dupa, nu la o saptamana, doua.. Chiar merita toti banii.

    RăspundețiȘtergere