26 mai 2011

Complex Apicol Veceslav Harnaj

Incepem sa devenim lenese si asta nu e bine. Bine, timp nu prea este dar gasim. :D
Ar fi trebuit sa facem postul asta de acum cateva zile, pentru ca oamenii de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj ne-au lasat o impresie tare placuta. Am fost si noi selectate sa le testam produsele si fie ca au vazut ca suntem 2, fie din alte motive, Suzana a primit 2 colete. Cate unul pentru fiecare ne-am gandit noi, ceea ce a dus la impresia de care ziceam pentru ca au dat atentie detaliilor :D

Fiecare colet a continut miere cu laptisor de matca, laptisor de matca liofilizat (care abia in momentul cand am vazut ambalajul mi-am dat seama ca mai fusese cumparat la mine in casa) si crema Apidermaliv. Mama a fost foarte incantata de cea din urma asa ca am convenit sa o folosim la comun, mai ales ca acum ceva timp si ea ca mai toate mamicile noastre foloseau Apridermin.

Produsele sunt toate in testare si cand va trece destul timp, vom posta si noi fiecare cate-un review. Eu una sunt tare incatata sa folosesc produse apicole pentru ca stim foarte bine beneficiile pe care le aduce atat organismului dar mai ales pielii.

2 comentarii: