18 mai 2011

Review: fond de ten Vichy Aerateint Pure

Avand in vedere ca este primul meu review, am ales sa-l fac despre un produs pe care il folosesc de destul de mult timp si despre care mi-am format o parere destul de fundamentata.
Acest fond de ten l-am castigat la un concurs organizat de Denisuca in perioada in care au facut promovari cu ajutor blogulurilor(adica prin toamna daca imi aduc bine aminte).



Producatorii ne spun ca are un finish natural, ca dureaza 12 ore si ca protejeaza pielea impotriva poluarii. Despre poluare nu ma pot pronunta, pentru ca nu am cum sa masor, insa cu celelalte 2 puncte nu as putea sa nu fiu de acord.
Uniformizeaza foarte frumos culoarea fetei, are un grad mediu de acoperire si daca sunt atenta finishul este intr-adevar unul natural. Am avut si momente in care am exagerat si rezultatul este unul cam incarcat.

Ce imi place foarte mult insa, este faptul ca mie una mi se pare super hidratant. Pe timpul iernii aplicat imediat dupa crema, se intindea uniform fara sa lase "dare". Acum, de cand s-a pus caldura, uneori evit chiar sa ma dau cu creme, pentru ca dupa 2-3 ore mi se pare ca pielea devine mult prea grasa si prea lucioasa.

La ce este bine sa fiti foarte atente, daca va duceti la un eveniment unde se fac poze, pudra este necesara. Recent am fost la o petrecere si am neglijat pudra, insa pozele au iesit intr-un mare fel, au nevoie de foarte mult retouchan oferit de photoshop. Pe timpul zilei, sincer nu am facut nicio poza, asa ca nu am nici cea mai mica idee daca este nevoie de pudra, insa atunci cand va fi cazul voi folosi.

Alte detalii folositoare ar fi ca un tub, chiar daca are un pret mai piperat pentru buzunarul unei eleve sau studente, consider ca isi merita toti banii, la o aplicare se foloseste foarte putin, deci nu necesita o achizitie in perioada imediat urmatoare.

Si pentru ca nu sunt (inca!) buna pe post piti sa reusesc sa imi fac poze singura si sa se si inteleaga ceva am improvizat niste swatchuri pe mana. Aveam de gand sa le mai pozez o data dupa cateva ore, insa o sedinta de machiaj soldata cu un mare impas in materie de culori m-a fortat sa le dau jos.


Sper ca am batut campii cu folos!
Enjoy!

2 comentarii:

  1. mie sincer imi plac fdt d la vichy.am 2 fonduri de ten vichy si`mi plac la nebunie.
    cu toate ca am vrut sa`l vand pe celalalt ca e prea deschis..nici nush csf:)) ca stiu ca nu l`ar lua cnv ca e prea scump.totusi cum ai spus si tu,chiar daca pretul e prea piperat,e destul de bun.:d
    imi place postarea totusi;;)
    te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  2. eu folosesc varianta fluida, dar ma gandeam la cea crema pentru iarna. fondul de ten aerateint pure, in sine, e fff bun!

    RăspundețiȘtergere