22 aprilie 2012

CrazyStuff si Family Care te invita la concurs!


Puteti citi acest post si multe altele pe noul nostru site: www.crazystuff.ro.





Family Care este o gama noua de produse lansata de cei de la Apollo Mod, pe care o puteti gasi de acum in magazine.
Ei descriu gama astfel:
Cel mai drag loc unde ti-ai dori sa fi dupa o zi istovitoare la birou, dupa o calatorie lunga, dupa ore de stat in trafic este acasa, in familie. Familia inseamna caldura, intelegere, siguranta si sprijin. Pentru ca familia este importanta pentru fiecare dintre noi, intotdeauna iti doresti pentru ei tot ce este mai bun.
Creata pentru intreaga familie, gama Family Care ofera produse de ingrijire la o cantitate si un pret avantajos. Produsele sunt gandite astfel incat cantitatea sa fie suficienta pentru intreaga familie, fiind in acelasi timp economice si de calitate.
Gama contine toate produsele necesare igienei de zi cu zi: sapun lichid, gel de dus,2 in sampon& gel de dus pentru copii, sampon, crema hidratanta, set de plasturi, compresa termica, betisoare de urechi si dischete demachiante.
Family Care este compusa din urmatoarele produse:
  • Sapunuri lichide la 1 L Family Care - imbogatite cu un factor natural de hidratar, curata si hidrateaza astfel ca pielea ramane ingrijita si catifelata. Poti alege dintr-o varietate de arome: lacramioare, lapte si miere, lavanda, vanielie, multifruct, maracuya si grapefruit. Sapunul lichid antibacterian curata si hidrateaza pielea, in timp ce agentul antibacterian elimina eficient bacteriile si microbii.

  • Gel de dus 1250 ml Family Care - Gelurile de dus Family Care hidrateaza intens pielea, lasand-o moale si catifelata. Gelurile de dus sunt potrivite pentru orice tip de piele si sunt testate dermatologic. Poti alege din mai multe variante de arome : ovaz, vanilie, proteine din lapte, multifruct si aloe.

  • 2 in 1 Sampon & Gel de dus pentru copii 1 L Family Care - Formula 2 in 1 sampon si gel de dus a fost creata special pentru pielea  copiilor, curatand delicat si hidratand pielea. Produsul este testat dermatologic, nu contine parabeni si este recomandat copiilor peste 3 ani. Disponibil in patru variante de arome atent selectate pentru cei mici : kiwi, lapte&miere, fructe de padure si capsuni.

  • Samponul antimatreata 1 L Family Care - are o formula delicata ce ingrijeste parul , inlatura matreata si confera un aspect frumos si sanatos parului.

  • Crema hidratanta 200 ml Family Care - Crema hidratanta cu extract de bumbac ofera un aspect rafinat si delicat pielii, hidrateaza si creeaza o stare placuta de confort si rasfat.

  • Set plasturi Family Care - Adaptat nevoilor intregii familii, setul de plasturi contine 100 bucati plasturi de diferite dimensiuni. Plasturii sunt microperforati si rezistenti la apa.

  • Compresa gel termic Family Care - Compresa cu gel termic poate fi utilizata de catre orice membru al familiei pentru ameliorarea diferitelor dureri ( articulare, de cap, menstruale, etc.). Datorita proprietatiilor speciale ale gelului continut de compresa, acesta poate fi utilizata atat in congelator, cat si in cuptorul cu microunde sau in apa fierbinte, pastrandu-si proprietatiile ( temperatura calda sau rece) timp indelungat.

  • Betisoare de urechi 300 buc Family Care - Betisoarele igienice Family sunt produse din 100% bumbac si sunt testate dermatologic. Cutia contine 300 buc betisoare, produsul fiind potrivit pentru intreaga familie. Cutia are un sistem inovativ de deschidere a capacului printr-o simpla apasare.

  • Dischetele demachiante Family Care - Dischetele demachiante Family sunt produse din 100% bumbac si sunt testate dermatologic. Au 2 fete cu textura fina : o suprafata soft, care permite demachierea usoara si o fata mai absorbanta pentru curatarea in profunzime a fetei, ochilor sau decolteului . Dischetele sunt cusute pe margini si stantate astfel ca nu se scamoseaza si nu se deformeaza. Dischetele sunt disponibile in 2 variante : 70 buc si 120 buc.

Si pentru ca v-am facut cunoscuta noua gama Family Care, va invitam la concurs!
Avem pentru voi doua premii! Fiecare premiu va fi compus din: gel de dus 1250 ml, sapun lichid 1000 ml, dischete demachiante 120 buc, betisoare de urechi 300 buc.
Concursul se va desfasura pe pagina noastra de facebook!  Click AICI pentru inscriere!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu