31 mai 2011

Top 10 favorite serials

In postul de mai jos va recomandam un serial si incerc sa continui pe ideea asta, avand in vedere ca acum sunt o mare consumatoare de seriale ( mai ales in sesiune mama ei)
Pana mai acum ceva timp nu aveam absolut nicio treaba cu serialele, si primul si primul la care m-am uitat a fost "Futurama", care mi-a placut enorm si multa vreme a fost singurul la care m-am uitat. Din acest motiv, el detine locul 1 in lista preferintelor. Mi se pare foarte foarte amuzant, am vazut si filmele si chiar daca nu este un serial tocmai pentru fete, ci pentru "tocialari" ramane de departe favorit.

Al 2-lea pe lista si intamplator si cronologic este "Neveste Disperate". Primele sezoane mi s-au parut pur si simplu superbe. Gagicile sunt oricum numai normale nu, iar in mare parte ma regasesc in Susan, avem amandoua acelasi talent cand vine vorba de bucatarie si cu cele mai bune intentii o dam in bara de mai rar....sper totusi sa nu fiu niciodata acuzata de o crima. Ca sa nu mai spun, ca modul in care sunt ele unite in serial, m-a inspirat destul de mult, si sper din suflet ca peste cativa ani sa fiu si eu la fel cu gasca mea de fete, sa avem noptile noastre de te miri ce carti, sa ne spunem ofurile si sa ne dam sfaturi idioate.

Pe locul de 3 se afla "The Boardwalk Empire". Cum ar putea sa fie America in anii dintre cele 2 razboaie mondiale altfel decat fermecatoare? Gangsteri, petreceri, desfrau, rochii frumoase care inca ne inspira si bijuterii pe masura. Femeile isi castiga dreptul la vot, iar clanul KKK isi face si el simtit prezenta punand comunitatea negrilor pe jar. Serialul  are o poveste bine inchegata,are stil, clasa este pur si simplu incantator.

Pentru locul 4, fac o calatorie din trecut direct in lumea spiritelor. "Supernatural" este serialul la care imi era frica sa ma uit singura, motiv pentru care ma duceam peste Suzana, dar nici ca puteam sa nu ma mai uit. Dupa primul sezon, cand actiunea deja nu mai era asa infricosatoare, a inceput sa-mi placa actiunea. Episoadele fara nicio noima inserate in poveste mi se par amuzante si intre noi fie vorba si protagonistii sunt cam bunuti (ok, hai fie, buni rau :-")

Locul 5 este ocupat de "Lost girl". Din nou avem parte de chestii supernaturale, doar ca de data asta sunt puteri, un fel de X men pe alocuri. Baieti buni, baieti rai, distributie formata din bunaciuni, pacat ca are numai un sezon, insa al doilea o sa scoata capul in lume curand.

Abia pe locul 6 se afla "Dr. House". Un medic genial, nebun si cinic....nu poti sa nu-l iubesti. Oh da, Dr. Cuddy mi se pare geniala

7, aici deja situatia devine complicata pentru ca sunt multe seriale care mi-au placut cam la fel de mult, asa ca probabil o sa aleg "The Big Bang Theory". Sunt la zi cu serialul, dar nu pot sa nu ma uit la el cand il prind la tv. Sincer, imi place umorul tocilarolor, imi place cum Penny le raspunde tot timpul. Situatiile sunt demente, duse la extrem, asa ca nu poate sa nu imi placa.

Cred ca cel mai potrivit pentru locul 8 este "The Diary of a Call Girl". Este povestea unei prostituate de lux din Londra si cu asta am cam spus tot, restul va las sa-l aflati. Chestiile de gen sunt destul de controversate, asa ca prefer sa nu arunc paie pe foc

9 si 10 le voi comasa chiar daca nu au nicio legatura, este vorba de "True Blood" (ok, toate ca toate actiunea e cam naspa,dar ma pot comporta ca o fata fara minte, Aleksander Skarsgard este de-a dreptul buuuuun) si "Cougar Town", un serial usurel, amuzant care mi-a fost recomandat de o persoana interesanta si care la mine a prins.

Lista ar mai continua si poate vreodata o sa mai existe si o a 2-a parte, insa momentan cred ca este mai mult decat suficient.
Voi la ce seriale va uitati ?
XOXO si sesiune placuta

8 comentarii:

  1. Ehe nici nu vreau sa ma gandesc la un top :| Dar cred ca pe primul loc ar fi Grey's Anatomy :-?

    RăspundețiȘtergere
  2. problema este ca in recomandarile tale am incredere, da parca grey's nu ma atrage deloc

    RăspundețiȘtergere
  3. ba sincer nici pe mine nu m-a atras deloc ba chiar ma enervau persoanele care se uitau si ziceau ca wow ce tare e. si eu eram...bleah :))
    dar dupa ce m-am apucat m-am indragostit de serial :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu m-am uitat la Grey`s Anatomy deloc. Nici nu ma tenteaza. Eu sunt serials addicted, ma uit la tot ce prind. Momentan, ma uit la Lie to me. Astept cu nerabdare sa apara True Blood, Pretty little liars.. S-a terminat Medium, pana mea.. The vampire diares, Supernatural, Gossip Girl, Chuck.. Pana in toamna mai e..

    RăspundețiȘtergere
  5. LOST nu ti-a placut? sau Gilmore Girls? momentan ma uit la Doctor Who, nu ma intrebati de ce...

    RăspundețiȘtergere
  6. pai...sunt asa: smallville, mai am ultimul sezon, Secret Diary of a Call Girl, mai am sezonul 4, true blood la fel, si ma uit si la gossip girl, chiar daca sunt baiat:D; pentru viitor: ANTOURAGE si CALIFORNICATION.

    RăspundețiȘtergere
  7. eu ma uit la o gramada de seriale,daca ar trebui sa fac un top 10 sigur nu as putea:Plista e cam asa grey's anatomy, 90210,gossip girl,chuck,desperate housewives,chuck,supernatural,the mentalist,Pretty Little Liars,make it or break it,hellcats,true blood,medium,glee,the secret life of the american teeneger,The Nine Lives of Chloe King.deocamdata cam atat:D...m-am uitat si la heroes,one tree hill,greek,ghost wisper.oricum cred ca grey's anatomy ar fi pe primul loc:X:X:Xabia astept sa iasa sezonu 8 in toamna.

    RăspundețiȘtergere
  8. Denisa, da stiu ca te-ai uitat la cateva. Felicitarile mele :D

    RăspundețiȘtergere