26 august 2011

Letargie

De la un punct incolo, vara ne desprinde cu gandurile noastre. Si o face atat de tare, incat, chiar daca inca ne ocupam intens de make-up, ne ingrijim in fel si chip si cumparam tone de cosmetice, nu mai suntem in stare sa scriem nimic. Momentan stau in varful patului cu laptopul in barte si citesc bloguri. Pana si filmele sunt prea mult pentru mine.
Suzana maine pleaca la lenevit la marginea piscinelor orientale, la savurat serbeturi bauturi tari traditionale (ceremonia cafelei, sa nu va ganditi la prostii), asa ca, fara sa ne injurati, sa ne acceptati lipsa de activitate. Eu nu plec, in schimb am o admitere care ma asteapta si este cazul sa iau lucrurile mai in serios. S-ar putea sa postez, dar nu intr-un ritm multumitor.
Cea de-a 3-a parte a blogului este in recreere, dupa o cura plina de ape inmiresmate va dormi o saptamana, pana o voi trezi sa invete si ea.
Sper din suflet sa fiti linistite si fericite si daca sunteti inca in vacanta profitati la maxim de ea. Noi asta vom incerca sa facem

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu