18 februarie 2012

Unt de corp solid cu shea si portocale

Daca v-am povestit despre sarea de baie, trebuie sa va povestesc si continuarea ritualului de relaxare. Ei bine, untul de corp a fost special ales pentru a se completa cu sarea de baie. Si sa stiti ca a fost o idee foarte buna. Poza cu el intreg nu am. Ambalajul original il puteti vedea aici
unt de corp handamdesister
Handmade Sister ne spune urmatoarele lucruri:
Un unt de corp un pic mai cremos decat cel cu unt de cacao, hidratant, hranitor, cu un parfum delicat, dar suav.
Contine:
Untul de shea sau untul de Karité este hidratant intens, promovează reînnoirea pielii, accelerează cicatrizarea, calmează pielea iritată, combate ridurile şi semnele de îmbătrânire, ajută la vergeturi.
Ceara pura de albine provine din secreţia albinelor pentru construirea stupilor şi conţine inclusiv elemente prelevate din plantele vizitate de albine.
Este un element natural folosit din vechime în produsele cosmetice. Fiind un ingredient care conferă pielii supleţe şi catifelare, a fost apreciată din cele mai vechi timpuri pentru acţiunea restructurantă şi elasticizantă. Are efect calmant, hidratant şi ajută pielea să reţină umezeala. Are rol de barieră de protecţie formând un strat fin pe piele.
Ceara de albine conţine o serie de principii care rămân active chiar şi după prelucrarea termică.
Ulei din semințe de struguri este un ulei ușor, penetrant, nu lasă urme grase, asigură o piele fină satinată. Protejează pielea, menţine hidratarea şi combate formarea ridurilor. Ideal ca ingredient pentru masaje.
Ulei de cocos bio este protector solar, catifeleaza si hidrateaza pielea, hraneste si protejeaza, nu infunda porii, se absoarbe rapid in piele.
Ulei esential de portocale 100% natural si pur este un ulei vesel şi radiant, care aduce seninătate şi căldură, este tonic pentru pielea matură şi devitalizată, întinereşte pielea, aromatizant pentru masaje şi ambient.
Ulei esential de lavanda 100% natural si pur, recunoscut pentru regenerarea pielii îmbătrânite, alinarea tensiunii, depresiei, în stări de panică, isterie sau epuizare nervoasă dureri de cap, migrene, insomnii şi tulburări ale somnului
Uleiul esenţial de geraniu este un ulei esenţial înălţător cu efect de armonizare atât la nivel psihic cât şi cutanat, echilibrează chimia proprie a tenului uscat sau gras, conferă supleţe şi elasticitate pielii. Veritabil parfumant nobil.
Recomand sa se aplice pe pielea inca umeda, dupa baie/dus prin miscari circulare.
unt de corp closeup
unt de corp si sare de baie
Aveam de gand sa fac poze cu pielea mea batuta de ger inainte si dupa folosire, insa am uitat sa fac inainte. Untul de corp l-am folosit zilnic de duminica incoace si dupa cum vedeti se consuma destul de greu.
Dupa ce il folosesc cu sarea de baie imi place sa stau in halat sa-mi fac un lapte cald cu miere si efectiv sa plutesc. Suzana m-a nimerit o data intr-o astfel de stare si cred ca s-a gandit sa ma duca la psiholog. A! Si inca o chestie, daca le folositi pe amandoua, nu iesiti din casa decat pentru vreo cina romantica, sau ceva masaj. In rest, cand il folosesc cu gelul de dus obisnuit, imi da foarte multa energie si ma face sa ma simt tare bine.
Este recomandat pe pielea umeda. Parerea mea e ca trebuie sa fie uda de-a dreptul. Il incalzesc putin in maini si il aplic pe tot corpul cu miscari circulare. Imi place ca nu lasa pelicula uleioasa pe piele, nu trebuie masat suplimentar si chiar hidrateaza. Picioarele, care erau problema principala, arata mult mai bine.
Pretul este de 20 de lei. Sa nu va speriati ca nu este mare (cam cat causul palmei). Fiind solid se consuma destul de greu, deci cu siguranta sunt niste bani bine investiti.
Nu va dau drumul pana nu va uitati si la noile creme de maini. Cu toti asteptam primavara cu sufletul la gura si borcanasele colorate zau ca ma inveselesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu