5 octombrie 2011

Probe, probe....

Ma gandeam zilele trecute cat de sfanta e proba de machiaj.. Si pentru pentru cea care machiaza si pentru cea care este machiata.
 De ce? Foarte simplu:

Pentru cea care este machiata: Isi poate da seama daca machiajul pe care si-l doreste i se potriveste sau nu. In cateva ore de "purtat" realizeaza ce ii place si ce vrea sa mai ajusteze, pentru ca nu totul iese perfect din prima si e mult mai bine sa stii dinaintea nuntii (evenimentului), decat sa te trezesti in ultimul ceas ca vrei sa iti stergi tot machiajul de pe fata pentru ca ori nu suporti genele false si ti se par kilometrice, ori ai impresia (sau nu!) ca esti data cu prea multa pudra sau fond de ten, ori ca esti prea inchis machiata ori ca.. Dumnezeu mai stie ce se mai poate ivi.

Pentru cea care machiaza: Proba usureaza munca pentru machiajul principal. Stii deja ce trebuie corectat, cum trebuie corectat, stii fizionomia celei pe care o machiezi, ii stii dorintele, personalitatea, etc. Punct ochit, punct lovit! Chiar daca proba dureaza mai mult decat machiajul initial, din punctul meu de vedere, e binevenita!

Asa ca, ia uitati probe de machiaj:
(desigur, la eveniment vom avea gene false, eyelinerul va fi perfect si tocmai bine ca intre timp si mireasa si-a dat seama ce ar mai vrea schimbat - culorile vor putin mai mult blenduite spre sprancene :) )

Lavinia (cea mai curajoasa miresica a mea! observati de ce, asa e?):


Si Alina with a cute purple smokey eye (nu, ea nu se casatoreste :)) ):



Mi-a placut la nebunie sa le machiez pe gagicile astea doua!
Abia astept sa va arat poze de la fericitul eveniment!
Stay tuned!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu